Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora organizira konferenciju na temu "Smart Factory - digitalna rješenja za industriju", koja će se održati 11. svibnja 2022. od 09:30 do 15:30h u hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu.

 

Direktor Culmene Nedeljko Štefanić i Nives Sandri, članica uprave u Nokia Solutions and Networks održat će predavanje na temu „Projekt 100 Pametnih tvornica - aktualno stanje u Hrvatskoj i mogućnosti suradnje“. Tvrtka Nokia je Partner u Projektu 100 Pametnih tvornica za područja 5G i Campus mreže.

 

Unatoč velikom napretku u području digitalizacije u posljednjim godinama, nažalost još uvijek 30 posto svih hrvatskih tvrtki ne raspolaže tehnologijom i znanjem u ovom području. Prema izjavama istih, 95 posto njih do kraja 2022. godine planira ulaganja u segmente Customer Relations, digitalnu transformaciju u području proizvodnje i usluga te usavršavanje svojih zaposlenika.

 

Cilj konferencije je potaknuti razmjenu iskustava i prezentirati suvremene tehnologije iz Njemačke te potaknuti suradnju. Sudionike očekuju stručni predavači iz Njemačke i Hrvatske, a na konferenciji će se predstaviti i njemačke tvrtke koje su zainteresirane za suradnju.

 

Pozivamo vas da se besplatno prijavite na konferenciju do 6. svibnja 2022. na poveznici.

 

Vidimo se!

 
 

Preuzmite dokumente

Program-konferencije-hr

(579.39 KB)

 
Datum objave: 12.04.2022.