Multinorm se pridružio projektu “100 Pametnih tvornica”

Slavonska tvrtka Multinorm uspješno posluje u području automobilske industrije, a bavi se dizajnom, proizvodnjom i izradom elemenata i sklopova te robotskih manipulatora koji čine sastavni dio proizvodne linije za sastavljanje automobilskih karoserija. Već dugi niz godina Multinorm je uspješan izravni dobavljač za BMW te Volkswagen grupu što pokazuje orijentiranost na europsko tržište.

Projekt je započeo s Auditom spremnosti za Industriju 4.0, a slijedi faza Lean ransformacije u sklopu koje će se povećati efikasnost proizvodnog sustava.

U nastavku je izjava Josipa Majića, Quality Managera and Production Assembly Supervisora u Multinormu:

„Od osnutka, dugoročni je cilj tvrtke Multinorm kontinuirano ulaganje u razvoj poslovanja i modernizaciju proizvodnje. Time se nastoji postići jačanje konkurentnosti metaloprerađivačke industrije u RH te industrijski rast i povećanje izvoza na tržište EU. Projekt “100 Pametnih tvornica” tvrtke Culmena d.o.o omogućit će razvoj novih znanja i vještina, a čime će se postići optimizacija procesa i veća produktivnost. Na samome početku suradnje zadovoljni smo izborom Lean metodologije i voljni smo stvoriti opće preduvjete kako bismo postigli opći cilj Projekta. Vjerujemo da će upotreba Lean metoda i alata donijeti brojne mogućnosti za razvoj našeg poslovanja, stoga se veselimo suradnji i izazovima koji su pred nama!“

 
 

Galerija fotografija

 
Datum objave: 07.04.2022.