Culmena

Tvrtka Culmena je osnovana 2004. godine s ciljem pružanja kvalitetne i izvrsne usluge klijentima iz područja obrazovanja, kulture i sporta. Konzalting, edukacija, organizacija događaja, rad na EU projektima te marketing naša su glavna područja rada. Prvi veći projekt koji smo realizirali je EXPO 2005. u Japanu s Ministarstvom vanjskih poslova Republike Hrvatske.

Zašto Lean menadžment?

Lean menadžment “uvukao nam se pod kožu“ kada smo u Toyoti u Japanu i na MIT-u u Bostonu vidjeli koliko je široka njegova primjena i koliko nudi mogućnosti za unaprjeđenje. Tada smo odlučili da i hrvatskim poduzećima treba dati priliku da se upoznaju s Lean menadžmentom.

Na našem Lean putovanju osmislili smo 2011.godine prvu Lean konferenciju – GALP, koja se održava svake godine i već je postala dio tradicije. GALP konferencija okuplja poduzeća koja rade po Lean principima, poduzeća koja žele raditi po Lean principima ali i poduzeća koja žele saznati više o samom Lean-u. Predavači na konferenciji su uvaženi stručnjaci na području Lean-a iz Hrvatske i inozemstva, a predstavljaju se i poduzeća koja implementiraju Lean sa svojim rezultatima.

2015. godine osmislili smo novu konferenciju Lean Spring Summit, tako da organiziramo dvije Lean konferencije godišnje. Uz konferencije vodimo seminare, edukacije i složene projekte same implementacije Lean-a u poduzećima.

Naš put kroz Lean menadžment

Tijekom ovih 12 godina djelovanja sa zadovoljstvom vodimo složene projekte s odličnim rezultatima, primjenjujemo naša znanja i metodologije kako bi poduzeća postala inovativnija, kreativnija i konkurentnija na tržištu. Svaki novi klijent i projekt je novi izazov koji s radošću prihvaćamo.

Klijentima pristupamo na jedan personaliziran način, trudeći se da klijent bude i više nego zadovoljan obavljenim poslom i rezultatom. Važan nam je feedback klijenta jer na taj način i sami rastemo. Drago nam je kada dobijemo pohvale od klijenata, ali radujemo se i svakoj konstruktivnoj kritici jer želimo biti bolji.

Vjerujemo da se svaki posao i poduzeće može unaprijediti i u tome vidimo našu misiju.

Iskustva sudionika GALP konferencije

Stekao sam uvid u svjetske trendove i ostvario značajne kontakte koje ću koristiti u budućnosti. Odlični gosti iz inozemstva - vrlo poučno i korisno.

Nikola Šturlan, Končar - Energetski transformatori

Izlaganja svih sudionika su izuzetno zanimljiva, aktualna i originalna. Svi predavači su izvrsno pripremljeni, prezentacije jasne i atraktivne, a spoj teorije, iskustva i dobre poslovne prakse podigao je kvalitetu predavanja i konferencije na vrlo visoku razinu. Zanimljivo je bilo slušati direktore i zaposlenike domaćih poslovnih subjekata koji implementiraju načela Lean i green menadžmenta. Njihova sedimentirana iskustva pravi su putokaz za posrnulo hrvatsko gospodarstvo i domaće tvrtke koje žele poslovati na globalnom tržištu. Velika pohvala prof. dr. sc. Nedeljku Štefaniću i organizatorima konferencije na entuzijazmu i nesebičnom širenju novih poslovnih paradigmi koje su itekako potrebne u ovo doba krize, brzih promjena i neizvjesnosti.“

Robert Obraz, Klimaoprema

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Newsletter prijava

Newsletter prijava

Prijavite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o našim konferencijama, događajima, edukacijama, projektima i posebnim pogodnostima.

Vaša prijava je bila uspješna!

Newsletter prijava

Newsletter prijava

Prijavite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o našim konferencijama, događajima, edukacijama, projektima i posebnim pogodnostima.

You have Successfully Subscribed!