GOSTUJUĆE PREDAVANJE DIREKTORA CULMENE NEDELJKA ŠTEFANIĆA NA KONFERENCIJI “SMART FACTORY - DIGITALNA RJEŠENJA ZA INDUSTRIJU”

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora / AHK Kroatien organizirala je 11. svibnja 2022. godine konferenciju na temu "Smart Factory - digitalna rješenja za industriju". Direktor Culmene Nedeljko Štefanić i Nives Sandri, članica uprave u Nokia Solutions and Networks, održali su keynote predavanje na temu „Projekt 100 pametnih tvornica - aktualno stanje u Hrvatskoj i mogućnosti suradnje“. Tvrtka Nokia je Partner u Projektu „100 Pametnih tvornica“ za područja 5G i Campus mreže. Cilj konferencije je bio potaknuti razmjenu iskustava i prezentirati suvremene tehnologije iz Njemačke te potaknuti suradnju. Sudionici su na konferenciji iz prve ruke mogli čuti iskustva stručnih predavača iz Njemačke i Hrvatske, kao i predstavljanja njemačkih tvrtki koje su zainteresirane za suradnju.

Osim konferencije, krajem travnja održala se i svečana GALA večer njemačko-hrvatskog gospodarstva. Direktor Culmene Nedeljko Štefanić bio je gost tvrtke Nokia, člana AHK Kroatien / Njemačko – hrvatske industrijske i trgovinske komore i partnera u Culmeninom Projektu 100 Pametnih Tvornica. GALA večer je okupila predstavnike njemačkih i hrvatskih tvrtki, članova komore i gostiju, s ciljem ponovnog networkinga uživo, nakon dužeg pandemijskog perioda.

 
 

Galerija fotografija

 
Datum objave: 18.05.2022.