PREDSTAVLJANJE PROJEKTA 100 PAMETNIH TVORNICA U GRADU LABINU

U gradu Labinu je prošlog tjedna predstavljen Projekt 100 Pametnih tvornica koji ima za cilj povezati poduzetnike i proizvodna poduzeća s tehnološkim rješenjima i pametnom proizvodnjom. Predstavljanje projekta održano je u organizaciji tvrtke Culmena i Grada Labina, kojima se ovim putem zahvaljujemo na suradnji.

 

Na predstavljanju su sudjelovali predstavnici proizvodnih tvrtki iz Labinštine i okolice, a Projekt su podržali i predstavnici lokalne samouprave. Gradonačelnik Labina, gospodin Valter Glavičić izrazio je uvjerenje da će se Projektom 100 Pametnih tvornica ostvariti značajan napredak u području proizvodnje i razvoja lokalne zajednice.

 

Projekt 100 Pametnih tvornica pokrenut je u svibnju 2019. s ciljem stvaranja većeg broja pametnih tvornica kako bi se osigurala njihova pozicija na tržištu. Transformacija poduzeća omogućava se kroz metodologiju Culis koja je rezultat dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji i rada na optimizaciji procesa. Ona se sastoji od Lean, Digitalne i Green transformacije. Projekt 100 Pametnih tvornica nudi mogućnosti za unaprjeđenje proizvodnje te povećanje učinkovitosti i produktivnosti tvornica u Hrvatskoj i Europi.

 

Projekt je otvoren za sve poduzetnike i proizvodna poduzeća koji žele unaprijediti svoje procese korištenjem najnovijih tehnoloških rješenja i koncepta Pametne proizvodnje, pa vas ovim putem pozivamo da se prijavite ili pošaljete mail na info@culmena.hr

 

Sve informacije o predstavljanju u idućem gradu pratite na našim kanalima!

 
 

Galerija fotografija

 
Datum objave: 04.05.2023.