GOSTOVANJE ANJE ŠTEFANIĆ NA DOBRO JUTRO HRVATSKA

9. studenog 2021. direktorica Culmene, Anja Štefanić gostovala je u Digitalnom jutru emisije Dobro jutro, Hrvatska, gdje je predstavila Projekt „100 Pametnih tvornica“ i ovogodišnju GALP konferenciju.

Voditelj emisije, Leon Čuljak i Anja pričali su važnosti Zelene i Digitalne transformacije, Pametnim tvornicama i hrvatskim potencijalima za tehnološki rast i napredak.

Zaključak je da hrvatska proizvodnja ima veliki potencijal, no potreban je push, koji Culmena radi s projektom „100 Pametnih tvornica“. Također, Anja je spomenula i važnost ljudskih potencijala u procesima transformacije. Ljudski potencijal je neophodan i morat će se razvijati nova znanja i vještine, kako bi transformacija na kraju bila uspješna.

GALP konferencija s temom „Shape your future! Be Lean. Be Digital! Be Green“ koja se održava 10. i 11. studenog okupit će domaće i inozemne stručnjake iz područja Industrije 4.0, Lean Managementa, Digitalne transformacije i Green poslovanja. Predstavit će se celebrityi Digitalne transformacije u Hrvatskoj, praktična iskustva iz projekta „100 Pametnih tvornica“, Primjeri uspješne Digitalne transformacije u različitim granama industrije, Nacionalni plan za oporavak i otpornost i brojne druge teme.         

Vidimo se na GALP-u!

 
 

Galerija fotografija

 
Datum objave: 10.11.2021.