Izvrsna, inspirativna i edukativna konferencija
 

Izvrsna, inspirativna i edukativna konferencija

 
Izvrsna, inspirativna i edukativna konferencija s interesantnim prezentacijama implementacije digitalnih tehnologija i pristupa prema pametnim poslovnim rješenjima. Profesionalan pristup organizatora i svestranost prof. Štefanića, koji motivirajući stručnjake iz različitih grana industrije čini razliku i veliki korak naprijed za sve one koji razmišljaju kako poboljšati svoje poslovanje i ostati konkurenti.
 
Venesa Stanić, Glavni projektant broda
DIV GRUPA d.o.o.
 
Svaki puta se veselimo novoj konferenciji
 

Svaki puta se veselimo novoj konferenciji

 
Uspješno surađujemo sa Culmenom već više godina. Prvo na području LEANa, zatim na konferencijama GALP i Lean Spring Summit. Svaki puta se veselimo novoj konferenciji, jer koliko god smo duboko u Industriji 4.0 uvijek naučimo nešto novo, a i sami pokažemo novitete. Sa svake konferencije ponesemo nova poznanstva, koja obično prerastu u projekte i poslovna partnerstva. Veselimo se i zajedničkom nastupu na najvećem svjetskom sajmu u području Industrije 4.0
 
Blaško Kovačević, Direktor
PURIĆ d.o.o./DAMKO
 
Poslovne edukacije na vrlo visokom nivou
 

Poslovne edukacije na vrlo visokom nivou

 
Suradnja između nas i Culmene traje godinama, od konferencija koje pratimo, do prakticnih rješenja te poslovnih edukacija organiziranih na vrlo visokom nivou. Jako smo zadovoljni dosadašnjom suradnjom i pruženim uslugama te se nadamo da ćemo i dalje zajedno postizati vrhunske rezultate.
 
Filip Bartolić, Lean Agent
CAREL ADRIATIC d.o.o.