Najava predavanja profesora Nedeljka Štefanića na webinaru „5G Academy by HGK / Nokia – 2. dio: Industrija 4.0 i slučajevi korištenja“

HGK - Nokia 5G Akademija ima za cilj pružiti ključnim dionicima sve potrebne informacije o tome što donosi 5G tehnologija, kao i upoznati ih sa zanimljivim slučajevima upotrebe.

Fokus ovog webinara 5G Akademije je na IND4.0, gdje digitalizacija i automatizacija čine ključne pokretače učinkovitosti, produktivnosti, sigurnosti i održivosti neovisno o tipu industrije, a 5G je jedan od temelja za to.

Direktor Culmene Nedeljko Štefanić održat će predavanje na temu "Pametna tvornica – Digitalna rješenja za industriju”, u sklopu kojega će sudionici saznati više o projektu 100 Pametnih tvornica u Hrvatskoj.

Osim profesora Štefanića govornici na webinaru su Tajana Kesić Šapić, voditeljica odjela za industriju, sektor za industriju i održivi razvoj (HGK), Johannes Koppenborg, voditelj rješenja za proizvodnju (Nokia), Marco Raposo, stručnjak za prodaju, proizvodnja i logistika (Nokia) te Nives Sandri (Nokia).

 

Više o webinaru i prijave su na linku.

 
 

Galerija fotografija

 
Datum objave: 29.09.2022.