PoslovnoProjekt

Tvrtka Culmena koja ove godine slavi 15 godina poslovanja, pokreće projekt „100 pametnih tvornica“ kojim se želi provesti digitalna transformacija proizvodnih poduzeća te njihova modernizacija.

Projekt je otvoren za mala, srednja i velika proizvodna poduzeća, a koristi se inovativnom integralnom metodologijom CULIS koju je prof.dr.sc. Nedeljko Štefanić, profesor na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, razvijao zadnjih 5 godina. CULIS je nastao kao produkt profesorovog dugogodišnjeg rada kao člana radne skupine pri Europskoj komisiji za digitalizaciju industrije, poljoprivrede i zdravstva te praktične primjene najboljih svjetskih koncepata poput Lean proizvodnje, Green proizvodnje i Industrije 4.0.

Projekt „100 pametnih tvornica“ Culmena će realizirati zajedno sa svojim poslovnim partnerima iz područja ICT sektora, a poduzeća koja započnu s primjenom ovog projekta prve pozitivne rezultate mogu očekivati za šest mjeseci.Sve zainteresirane tvrtke mogu se prijaviti na stella.sinko@culmena.hrProjekt će biti detaljno obrazložen na ovogodišnjoj Culmeninoj petoj Lean Spring Summit konferenciji koja će se održati 4. i 5. lipnja u Lovranu, a ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže.

Glavna tema konferencije je pametna tvornica kao najvažniji proizvod četvrte industrijske revolucije, a na ovogodišnjem sajmu Hannover Messe Culmena je predstavila svoj koncept pametne tvornice o čemu više možete pročitati ovdje.

Medijska popraćenost događanja: LIDER

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment