Naši klijenti

Robert Obraz, Klimaoprema

Izlaganja svih sudionika su izuzetno zanimljiva, aktualna i originalna. Svi predavači su izvrsno pripremljeni, prezentacije jasne i atraktivne, a spoj teorije, iskustva i dobre poslovne prakse podigao je kvalitetu predavanja i konferencije na vrlo visoku razinu. Zanimljivo je bilo slušati direktore i zaposlenike domaćih poslovnih subjekata koji implementiraju načela Zelenog i Vitkog menadžmenta. Njihova sedimentirana iskustva pravi su putokaz za posrnulo hrvatsko gospodarstvo i domaće tvrtke koje žele poslovati na globalnom tržištu. Velika pohvala prof. dr. sc. Nedeljku Štefaniću i organizatorima konferencije na entuzijazmu i nesebičnom širenju novih poslovnih paradigmi koje su itekako potrebne u ovo doba krize, brzih promjena i neizvjesnosti.

Marko Janković, CGN Zagreb

Iznimno zanimljiva i korisna konferencija na kojoj mi se posebno svidjela kombinacija znanstvenika i gospodarstvenika kao predavača, te pokazivanje uspješnih primjera implementacije Greena i Leana u Hrvatskoj. Pohvale organizatorima.

Nikola Šturlan, Končar - Energetski transformatori

Stekao sam uvid u svjetske trendove i ostvario značajne kontakte koje ću koristiti u budućnosti. Odlični gosti iz inozemstva -> vrlo poučno i korisno.

Hrvoje Drašković, Končar - Energetski transformatori

Različitost primjena principa vitke proizvodnje na primjerima iz prakse. Poticanje na interaktivnu komunikaciju s publikom.

Mario Ferić
Regionalna razvojna agencija
Bjelovarsko bilogorske županije d.o.o.

Odlična edukacija! Interesantne teme, praktični primjeri iz svakodnevne prakse i odlične preporuke za nastavak izgradnje praktičara lean menadžmenta. Za svaku preporuku!

Iva Mikulić, CVH

Sudjelovanje na seminarima u sklopu Lean edukacija rezultiralo je ne samo dobivanjem certifikata Lean implementatora, već je omogućilo novu perspektivu i pozitivna iskustva koja su od iznimne važnosti za svakodnevni rad i angažman prilikom rješavanja poslovnih problema i donošenja odluka. Osim toga, kao polaznici programa imali smo priliku upoznati se s praktičnom primjenom Lean metoda i alata kroz timski rad i zanimljive zadatke koji su prikazali svakodnevnu problematiku koja se susreće unutar različitih djelatnosti.

Lean Spring Summit

U tijeku su prijave za Lean Spring Summit

Saznajte Više
Newsletter prijava

Newsletter prijava

Prijavite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o našim konferencijama, događajima, edukacijama, projektima i posebnim pogodnostima.

Vaša prijava je bila uspješna!

Newsletter prijava

Newsletter prijava

Prijavite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o našim konferencijama, događajima, edukacijama, projektima i posebnim pogodnostima.

You have Successfully Subscribed!