Improve Croatia

Improve Croatia je originalna i strukturirana metodologija razvijena od strane prof.dr.sc. Nedeljka Štefanića koja je razvijena s ciljem osiguravanja stalnog poboljšavanja procesa, proizvoda, zaposlenika, produktivnosti i kvalitete rada kako složenih poduzeća tako i bilo koje druge organizacije poput ministarstva, općine, grada i države.
 
Sastoji se od tri osnovna dijela:

  • NESTIOM – 6I proces kontinuiranog poboljšavanja 8P elemenata poduzeća
  • 7STEPEX – predstavlja metodologiju kako poduzeće u sedam koraka može dostići poslovnu izvrsnosti. Ova metodologija se zasniva na principima i alatima Lean menadžmenta, Six sigme i Strateškog menadžmenta
  • IMPROVECARD – predstavlja sustav praćenja ključnih pokazatelja uspjeha poduzeća ili bilo koje vrste organizacije. Za razliku od drugih pristupa, u Improve card sustav uključeni su alati koji osiguravaju kontinuirani rast ključnih pokazatelja

 
Improve Croatia metodologiju mogu primijeniti oni poslovni i proizvodni sustavi koji žele postići izvrsnost u svim segmentima djelovanja koristeći pristup kontinuiranog poboljšavanja. Metodologija se može uspješno primjenjuje i u zdravstvenim ustanovama, javnoj upravi, državnim agencijama, općinama, gradovima, turističkim organizacijama, školama i udrugama.
 
Razvijena metodologija posebno se pokazuje efikasnom kod restrukturiranja industrije, javne uprave, zdravstva, mirovinskog sustava pri čemu se vrlo uspješno kombinira s Industrijom 4.0 pri čemu osiguravaju natprosječni rezultati rasta neke države ili regije.

Newsletter prijava

Newsletter prijava

Prijavite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o našim konferencijama, događajima, edukacijama, projektima i posebnim pogodnostima.

Vaša prijava je bila uspješna!