Vjerujemo da se svaki posao i poduzeće može unaprijediti i u tome vidimo našu misiju.

Our Mission

O NAMA

Tvrtka Culmena je osnovana 2004. godine s ciljem pružanja kvalitetne i izvrsne usluge klijentima iz područja obrazovanja, kulture i sporta. Konzalting, edukacija, organizacija događaja, rad na EU projektima te marketing naša su glavna područja rada. Prvi veći projekt koji smo realizirali je EXPO 2005. u Japanu s Ministarstvom vanjskih poslova Republike Hrvatske.

NAŠE ISKUSTVO

  • Industrija 4.0

  • Lean Six sigma

  • Lean manadžment

  • Procjena strojeva i elaborati

  • EU projekti iz područja strojarstva, energetike, ekonomije

VIZIJA

Culmena kao uspješan lider u digitalizaciji i lean menadžmentu na globalnom nivou postaje grupacija koja kroz izvrsne metodologije unaprjeđuje druga poduzeća, institucije i organizacije.

Culmena i misija

MISIJA

Našom izvrsnom konzultantskom uslugom i inovacijama Culmena stvara prilike za rast i razvoj svojih klijenata na dobrobit svih.

Culmena vizija

Prof. dr. sc. Nedeljko Štefanić

Improve Croatia je originalna i strukturirana metodologija razvijena od strane prof.dr.sc. Nedeljka Štefanića koja je razvijena s ciljem osiguravanja stalnog poboljšavanja procesa, proizvoda, zaposlenika, produktivnosti i kvalitete rada kako složenih poduzeća tako i bilo koje druge organizacije poput ministarstva, općine, grada i države.

 

Improve Croatia metodologiju mogu primijeniti oni poslovni i proizvodni sustavi koji žele postići izvrsnost u svim segmentima djelovanja koristeći pristup kontinuiranog poboljšavanja. Metodologija se može uspješno primjenjuje i u zdravstvenim ustanovama, javnoj upravi, državnim agencijama, općinama, gradovima, turističkim organizacijama, školama i udrugama.

Razvijena metodologija posebno se pokazuje efikasnom kod restrukturiranja industrije, javne uprave, zdravstva, mirovinskog sustava pri čemu se vrlo uspješno kombinira s Industrijom 4.0 pri čemu osiguravaju natprosječni rezultati rasta neke države ili regije.

ImproveCroatia
0
Provedenih projekata
0
Zadovoljnih klijenata
0
Specijalista

ZAŠTO ODABRATI NAS?

Personaliziran pristup

Klijentima pristupamo na jedan personaliziran način, trudeći se da klijent bude i više nego zadovoljan obavljenim poslom i rezultatom. Važan nam je feedback klijenta jer na taj način i sami rastemo. Drago nam je kada dobijemo pohvale od klijenata, ali radujemo se i svakoj konstruktivnoj kritici jer želimo biti bolji.

Iskustvo

Tijekom svih godina djelovanja sa zadovoljstvom vodimo složene projekte s odličnim rezultatima, primjenjujemo naša znanja i metodologije kako bi poduzeća postala inovativnija, kreativnija i konkurentnija na tržištu. Svaki novi klijent i projekt je novi izazov koji s radošću prihvaćamo.

Upornost

Vjerujemo da se svaki posao i poduzeće može unaprijediti i u tome vidimo našu misiju.

NAŠI KLIJENTI