9. GALP konferencija

Izazovi transformacije u Pametno poduzeće: Lean & Green kao potpora digitalnoj transformaciji

21. – 22. studenog 2019.

Hotel Westin, Zagreb

GALP konferencija

Europa i svijet se nalaze pred nikad snažnijim i složenijim izazovima kako transformirati svoje poslovanje u uvjetima  pojave novih digitalnih tehnologija koje velikom brzinom nalaze svoju primjenu kako u industriji tako i u uslugama (pametna: tvornica, proizvod, bolnica, kuća, poljoprivreda, energija, društvo) ne ostavljajući pri tome dovoljno vremena za transformaciju zaposlenika, procesa, poslovnih modela, proizvoda, industrijskih grana, obrta.

Cilj konferencije je ukazati na potrebu ulaganja u procese usvajanja novih digitalnih znanja i vještina zaposlenika te umjetnu inteligenciju koja će svojim prisustvom mijenjati skoro sva područja ljudskog djelovanja. Poruka koja se želi poslati ovom konferencijom je da se sinergijom Lean menadžmenta i Industrije 4.0  uz podršku ljudskih potencijala i umjetne inteligencije, proces transformacije može uspješno i u razumnom vremenu provesti.

Jedno od pitanja na koje konferencija GALP želi dati odgovor je kako primjenom novih tehnologija Industrije 4.0 uspješno modernizirati hrvatsko gospodarstvo i društvo u sljedećih 36 mjeseci (2019-2022).