Poslovno

Objavljen je poziv – „Inovacije novoosnovanih MSP-ova – II faza“, financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

Poziv je namijenjen novoosnovanim mikro, malim i srednjim poduzećima s ciljem poticanja na uspješno lansiranje novih proizvoda i usluga s potencijalom rasta i izvoza, s naglaskom na radikalne inovacije i znatno poboljšanje u komercijalizaciji proizvoda i usluga.

Ovim Pozivom će se poticati novoosnovani MSP-ovi na uvođenje inovacija koje rezultiraju proizvodom/uslugom koja je novost na tržištu.

Prihvatljivi prijavitelji:  Mikro, mala i srednje velika poduzeća, osnovana najviše 36 mjeseci prije predaje projektne prijave i registrirane u Republici Hrvatskoj

Ukupno dostupna sredstva: 150 milijuna HRK

Najniži iznos bespovratnih sredstava: 150.000,00 HRK

Najviši iznos bespovratnih sredstava: 1.4 milijuna kuna HRK

Intenzitet potpore: do 85% prihvatljivih troškova

Nadležno tijelo: Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta

Početak i završetak podnošenja projektnih prijedloga: 15. veljače 2019. – 29. lipnja 2020.

Ovaj natječaj je iznimna prilika mladim ICT tvrtkama koje trebaju kapital za daljnji razvoj te komercijalizaciju svojih proizvoda i usluga. Tvrtka IMPULS Savjetovanje nastala je kao rezultat višegodišnjeg iskustva svojih osnivača u različitim sferama poslovnog života. Nude pripremu cjelokupne natječajne dokumentacije za pozive dodjela bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova kao i iz nacionalnih, regionalnih i lokalnih izvora.

U nastavku možete pronaći listu klijenata kojima su u prethodne dvije godine osigurali preko 50 milijuna kuna bespovratnih sredstava financiranih iz EU fondova.

Ako ste zainteresirani i htjeli biste znati više, kontaktirajte ih na: goran.becker [at] impulsconsulting.eu

 

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment