7. GALP konferencija

Lean i digitalna transformacija industrije i usluga: prilike i izazovi
9.-10. studenog 2017., hotel Westin Zagreb.

Preuzmite letak za GALP 2017.

PRIJAVITE SE
 • Četvrtak, 09. studeni 2017.

  Posjet poduzeću Oprema d.d.
  Gospodarska ulica 5, 42230 Ludbreg
 • Petak, 10. studeni 2017.

  Konferencijski dan
  Hotel Westin, Zagreb, Ul. Izidora Kršnjavog 1

GALP konferencija

2011. godine s nama su bili predstavnici Toyote koji su nas upoznali s osnovama Toyotinog proizvodnog sustava. Godine 2013. Kolege s Massachusetts Institute of Technology predstavili su nam svoje rezultate primjene Lean menadžmenta u najpoznatijim američkim proizvodnim poduzećima.

Prije sedam godina, krenuli smo zajedno na naše Lean putovanje kako bismo učinili našu industriju i uslužni sektor konkurentnijima kako na domaćem tako i na stranom tržištu.

Na konferenciji će biti predstavljena Dualna strategija za brzi rast industrijskih i uslužnih poduzeća koja se bazira na Lean menadžmentu i digitalizaciji. Provedbom Nacionalne platforme za digitalizaciju industrije te implementacijom dualne strategije osigurat će se hrvatskim poduzećima minimalni godišnji rast od 2%. Kao i na svim dosadašnjim konferencijama, glavni cilj je potaknuti, primjenom najmodernijih svjetskih koncepata i metodologija, modernizaciju gospodarstva i društva Republike Hrvatske što će doprinijeti repozicioniranju poduzeća, industrijskih grana i država na europskom i svjetskom tržištu.

Stekao sam uvid u svjetske trendove i ostvario značajne kontakte koje ću koristiti u budućnosti. Odlični gosti iz inozemstva - vrlo poučno i korisno.

Nikola Šturlan, Končar - Energetski transformatori

Izlaganja svih sudionika su izuzetno zanimljiva, aktualna i originalna. Svi predavači su izvrsno pripremljeni, prezentacije jasne i atraktivne, a spoj teorije, iskustva i dobre poslovne prakse podigao je kvalitetu predavanja i konferencije na vrlo visoku razinu. Zanimljivo je bilo slušati direktore i zaposlenike domaćih poslovnih subjekata koji implementiraju načela Lean i green menadžmenta. Njihova sedimentirana iskustva pravi su putokaz za posrnulo hrvatsko gospodarstvo i domaće tvrtke koje žele poslovati na globalnom tržištu. Velika pohvala prof. dr. sc. Nedeljku Štefaniću i organizatorima konferencije na entuzijazmu i nesebičnom širenju novih poslovnih paradigmi koje su itekako potrebne u ovo doba krize, brzih promjena i neizvjesnosti.

Robert Obraz, Klimaoprema

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Newsletter prijava

Newsletter prijava

Prijavite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o našim konferencijama, događajima, edukacijama, projektima i posebnim pogodnostima.

Vaša prijava je bila uspješna!